Tele- ja tietoverkkotyöt

Meiltä löytyy vuosien kokemus sähköurakoinnin lisäksi tele- ja tietoverkkotöistä, ja osaamisemme on karttunut vuosien varrella mittavasti. Meiltä löytyy pätevyys ja ammattitaito hoitamaan monipuolisesti eri sähköalantöitä, ja kokemuksen ansiosta mikään kohde ei ole meille liian haastava.

Osallistumme aktiivisesti alan koulutustilaisuuksiin, jotta olemme ajan tasalla ja seuraamme alan teknistä kehitystä. Asennustyöntekijöiltä löytyy vakaa koulutuspohja, jolle rakennamme lisäosaamista. Noudatamme myös luonnollisesti määräyksiä ja standardeja, joita noudattamalla tarjoamamme työ on laadukasta ja turvallista.

Meiltä löytyy ajantasaiset mittaus- ja testilaitteistot, joilla varmistamme asennuksen toimivuuden ja laadukkuuden. Pidämme huolen, että asennukseen tai laitteisiin ei jää asennusvirheitä, jotka voivat olla haitallisia. Autamme suunnittelussa ja pidämme huolen, että saat tarpeidesi mukaisen tele-, antenni- tai valokuituverkoston.

Asennuksen lisäksi myymme tuotteita, jotka olemme todenneet erittäin hyviksi sekä kestäviksi, ja joita voimme lämpimästi suositella myös Sinun tele- tai tietoverkkotyöhösi. Näihin tuotteisiin ja tarvikkeisiin voit tutustua lisää verkkokaupassamme Valovirta.fi. Tuotteita voi myös kysyä ja tilata s. postin kautta, jos verkkokaupan sivuilta ei löydy juuri sinulle sopivaa tuotetta.