Aurinkosähkö

Suomi-Sähkö oy tarjoaa sähköurakoinnin lisäksi myös aurinkosähkö-palveluita. Meiltä voit saada sekä aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä niin pienempään kuin suurempaankin käyttöön. Tutkimme yhdessä mikä vaihtoehto olisi juuri Sinun tarpeitasi vastaava!

 

Mitä aurinkosähkö on?

Käytännössä hyödynnämme auringon säteilemää energiaa sähkö- ja lämpöenergiana. Tätä energiaa kerätään käyttöön eri aurinkokennoilla ja -keräimien avulla. Aurinkokennot on useimmiten liitetty myös sähköverkkoon sähkön saannin turvaamiseksi. Aurinkokennoja voidaan käyttää myös pienimuotoisesti sähköverkon ulkopuolella olevilla alueilla ja aurinkokennoon kiinnitetyn akun avulla voidaan turvata sähkön saannin jatkuvuus.

Aurinkosähkö on yhä suositumpi vaihtoehto tehokkuuden parantuessa ja hintojen laskiessa, ja on toimiva ratkaisu myös Suomessa. Se on uusiutuva energiamuoto, eli aurinkoenergian tuottama päästö ja jäte syntyvät vain laitteiden valmistuksessa ja kierrätyksessä. Tämä on siis oivallinen keino säästää luontoa omilla valinnoilla.

Gistele Oy:n kanssa yhteistyössä tehtävät aurinkosähkö keskukset.

Loistava vaihtoehto kiinteistöihin

Etenkin suurissa kiinteistöissä tai omakotitaloissa aurinkosähkö on järkevä vaihtoehto. Sähkönkulutus on nykypäivänä suurin kuluerä kiinteistöissä ja kotitalouksissa. Aurinkosähkö järjestelmän avulla pystyt huomattavasti pienentämään tätä kuluerää tuottamalla itse uusiutuvaa energiaa ja pienentämään hiilijalanjälkeä. Aurinkosähköllä pystyy myös lataamaan sähköautoja, joiden käyttö on suuressa nousussa nykypäivänä.

Mökkiolosuhteisiin aurinkosähkö on myös järkevin energian tuottamismuoto. Usein mökit sijaitsevat paikassa, jossa ei ole saatavilla yleistä sähköverkkoa. Usein silti halutaan käyttää eri sähköllä toimiva laitteita kuten valaisimia, jääkaappia ja televisiota, tai pienlaitteita kuten kahvinkeitintä, paahdinta ja hiusten kuivaajaa. On myös kätevää, kun pystyy lataamaan kännykän mökillä! Kuuntelemme mielellänne tarpeitasi mitä aurinkosähköjärjestelmän tulee kyetä tarjoamaan, ja teemme juuri sinulle sopivan paketin. Näin saat suurimman hyödyn järjestelmästä.

Sähkön kulutus määräytyy sen mukaan, miten paljon mukavuuksia haluaa käyttää. Tarjoamiimme paketteihin kuuluu vähintään aurinkopaneeli, asennusteline, lataussäädin, akku ja asennustarvikkeet, mutta räätälöimme paketit asiakaskohtaisesti ja katsomme mikä on sopivin aurinkosähköjärjestelmä. Sinulle on taloudellisesti kannattavinta käyttää kaikki sähkö mitä aurinkopaneeli tuottaa, vaikka sähköyhtiöt ovat velvollisia ostamaan mahdollisen ylijäämäsähkön. Nykyisten hintojen ja laskelmien mukaan aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin vuosikymmenessä, ja kun käyttää kaiken tuotetun sähkön itse, on investoidun rahan vuosituotto yli 5%.


Aurinkopaneeli 270w monikide vakio

Solitek vakio monikide aurinkopaneeli on valmistettu Pohjois-Euroopassa ja on yksimarkkinoinen parhaista monikide aurinkopaneeleista jotka täyttävät kaikki tarvittavat standardit.SoliTek aurinkopaneelit täyttävät Suomen lumikuormavaatimukset ja ne sopivat kaikenkokoisiin järjestelmiin niin katto kun maa-asennukseen.

Katso tuote

ABB TRIO‐7.5‐TL‐OUTD(‐S)‐400

Tätä asuinrakennuksiin tarkoitettua uuden sukupolven kolmivaiheista invertteriä on saatavilla kolmea eri tehoa: 5,8, 7,5 ja 8,5 kW. Kompaktit ja muuntajattomat TRIO-laitteet ovat tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Suorituskykyisiä laitteita on helppo käyttää ja asentaa, ja niiden avulla järjestelmää on helppo valvoa ja hallita.

Katso tuote

ABB TRIO‐20.0‐TL‐OUTD-S2X‐400

TRIO-20.0-TL/27.6-TL

Tämä kolmivaiheinen ammattikäyttöön suunniteltu invertteri tuo joustavuutta ohjaamiseen suurissa asennuksissa, joissa ominaisuudet tai suunnat vaihtelevat.

Katso tuote